Werkwijze

Allereerst gaan we om de tafel zitten om uw wensen in kaart te brengen. Wat is het doel van de website, wie wilt u bereiken? Daarnaast is het belangrijk om na te denken hoe de website er uit moet komen te zien. Heeft u een bepaalde huisstijl en heeft u een voorkeur betreffende de lay-out van de site?

Als bekend is wat u van de site verwacht, kan ik aan de slag. Het begint met de registratie van het door u gewenste domein (zoals www.gielkenswebdesign.nl). Deze bestaat uit uw bedrijfsnaam en een domein (.nl of .com bijvoorbeeld). Denk dus alvast na welke domeinnaam u graag wilt hebben voor uw bedrijf. Denk ook alvast na over welke informatie u op de site wilt plaatsen. Als u bijvoorbeeld een welkomstwoord, contactgegevens en dergelijke al van tevoren aanlevert, kan ik dit meteen online zetten.

Ik werk al een tijd naar tevredenheid met Yourhosting, zij zorgen voor de server en de reservering van de domeinnaam. Gielkens Webdesign probeert zich in prijs te onderscheiden van de concurrentie door gebruik te maken van het webdesign systeem dat bij Yourhosting worden aangeboden. 

Als het gewenste pakket bij Yourhosting is gekozen, kan ik beginnen met het ontwerpen van de site. Ik zal tussentijds contact met u opnemen om te vragen of de site er al naar wens uit begint te zien, zodat u ook tijdens het ontwerpen bij het proces betrokken kunt zijn. 

Ik streef er naar om een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website voor u te maken. Klantenbinding is een belangrijk doel van een website, daarom is het belangrijk om bepaalde elementen op de website aanwezig te hebben. Daarbij moet u bijvoorbeeld denken aan het bedrijfslogo en een link naar de door u gebruikte social media platformen zoals Facebook, zodat mensen zich betrokken voelen bij uw site en bedrijf.

Het blijft echter niet alleen bij het ontwikkelen van de site. Het is namelijk erg belangrijk dat de website ook onderhouden wordt, zodat de informatie altijd up-to-date is. Dit kan echter veel tijd in beslag nemen, en daarom bied ik u aan om de website ook te onderhouden. U hoeft alleen maar de informatie door te geven die u op de site wilt zetten.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend Contact op om uw mogelijkheden te bespreken.