Diensten

Gielkens Webdesign biedt u talloze mogelijkheden. Dit zijn onder andere een informatieve site voor producten en diensten, een nieuwssite of blog, een online brochure, webwinkel of een van de vele andere opties.

Een website is opgebouwd uit een aantal webpagina's. Denk bijvoorbeeld aan een homepagina en een pagina met uw producten of diensten, maar ook foto- of video albums, een pagina met contactinformatie en een routebeschrijving. Daarnaast is het mogelijk om social media buttons te implementeren, zodat men direct naar uw betreffende Facebook, Twitter of LinkedIn pagina wordt doorverwezen.

Webmail is ook een mogelijkheid. Stel uw site heet 123.nl, dan kan een van de vele emailadressen bijvoorbeeld info@123.nl zijn. Er bestaat ook een mogelijkheid om pagina's te beveiligen met een gebruikersnaam en wachtwoord, zodat alleen bevoegde personen toegang krijgen tot de betreffende informatie. In overleg kunnen we deze en vele andere mogelijkheden uitvoerig bespreken. 

Kijk bij Webdesign voor de pakketten die u kunt kiezen.

Naast het ontwerpen van de website biedt Gielkens Webdesign ook nog de mogelijkheid om de website te onderhouden. Kijk daarvoor bij Onderhoud.